Életeken át🌳


A "Make Fantasy Real" elkészítette kis figurái mellé bónusznak Tushan szerelmi fáját. A "Bitter Love Tree" (Keserű Szerelmi Fa) a Fox Spirits Matchmaker donghua-ból lehet ismert (japán szinkronnal is elkészült az eredeti mandarin mellett, Japánban Enmusubi no Youko-chan címen sugározták), egy kínai manhua alapján készült, melyet Xia Tian Dao írt.

Fox Spirit Matchmaker doungha
Studio: Haoliners Animation League
Producers: Tencent Animation and Comics

Mesés munkát végzett a Make Fantasy Real, a gyártó 2015 óta üzemel Kínában, már a csomagolás is festői, a thusani fa elevenedik meg rajta, a talapzat diorámaszerű, nem sima egyenes base, tökéletes a fotózáshoz. A cégtől a fához tartozóan hat kis figura került kiadásra, a szerelmesek együtt díszdobozban, illetve Tushan jelenlegi vezetője Tushan Yaya, és testvére Thusan Rongrong együtt érkeznek. Nem egyen dobozosak a figurák, a pároknak van egy közös boxuk, rajta képpel róluk, a fáról, a belső tartók pedig már ablakosak, mindenkinek címerrel az oldalán.






A fa története

Tushan városát e fa köré építették, és a "Fox Spirit" Klán otthona, úgymond üzleti vállalkozás üzemel itt. Örök probléma, ha egy ember, és egy spirituális létforma szerelembe esik, ugyanis igen rövid, és fájdalmas, mert az emberek rövid életűek, így lehetőség nyílik arra, hogy a fa alatt fogadalomra kerüljön sor, a szellemek erejük bizonyos százalékát adják, hogy választottjuk következő életében is visszataláljon hozzájuk előző emlékeivel együtt, és akár a be nem teljesült szerelem jól végződjön. Tushan-ban több száz szellem "üdül" miközben várják szerelmük reinkarnációját, és esetleg elmondhassák amit nem tudtak.

Fox Spirit Matchmaker doungha
Studio: Haoliners Animation League
Producers: Tencent Animation and Comics

A klán-nak nincs könnyű dolga, garancia ugyanis nincs a sikerre, ez csak egy lehetőség az egyesülésre, az emberek ugyanis csak akkor reagálnak a fogadalomra, és emlékeznek, ha bennük van az akarat tudat alatt úgymond. Az ilyen "problémákat" igyekeznek elhárítani a "páregyesítők".
A doungha során több ügyet is megismerünk, "matchmaker" párosunk véletlen folytán verődik össze (Tushan Susu, Bai Yuechu), és lassan az ő múltjukra is fény derül.

Make Fantasy Real - Dongfang Yuecu figura, és Fox Spirit címer

Akik fogadalmat tesznek a fa alatt, azok nevei bekerülnek a Tushan Páregyesítők Varázskönyveibe, ez egy segítség nekik is, aki megkapja az ügyüket a jövőben, információkat is talál benne a múltjukkal kapcsolatban.
Mint mindenkinek, ennek a klánnak is van ellensége, nem más, mint az árnyékrókák, Tushan fő védelmezője a királynő hatalmas spirituális ereje, illetve a "Silver Moon Fox Guard", akik a "pihenő" szellemek biztonságára is ügyelnek.

Fox Spirit Klán - Tushan Susu, Tushan vezetője Yaya, és Tushan második védelmezője Rongrong
Studio: Haoliners Animation League
Producers: Tencent Animation and Comics

Tehát Tushan "teljes marketingje" a Szerelmi Fá-ra épül, illetve az ehhez kapcsolódóan felajánlott festői üdülőhelyekre, ahol a szellemek várakozhatnak az eljövendő esélyre. ❤️

*Ti mit szólnátok ha beállítana egy szellem valamelyik klánból, és azt mondaná, hogy előző életetekben ismert, és esetleg most is megismerne?  
🤔😀

Share: